Share or die!

 WEBSHOP

Dersom du skal bestille russekort, eller andre russeting/klær bør du velge en butikk du kan stole på. Russesiden.no har en god butikk med rimelige priser og god kvalitet.

Her er litt informasjon fra russedress:
Vi i Russedress tar russen på alvor. Vi vet at kvalitet, leveringstid er ekstremt viktig for en vellykket feiring. Katalogen du nå holder i hånden er ment å gi deg en god oversikt over produktene fra Russedress. For å gjøre det enda enklere å få et inntrykk av våre klær har vi i år utviklet flere nye funksjoner på webshoppenRussesiden.no.

Russedress har i år flyttet inn i nye moderne lokaler, og investert i en rekke topp moderne systemer både hos vår support og hos vår logistikkavdeling. Lurer du på noe, er vi der for deg, både på Facebook, telefon og epost. Logger du inn på Russesiden.no finner du også vårt supportteam som hjelper deg med alle spørsmål.

At dine leveranser kommer i tide helt avgjørende, derfor gir Russedress leveringsgaranti. Med trygge og etablerte produsenter i ryggen er vi sikret topp kvalitet til korrekt tid. Alle ordre blir dobbeltkontrollert, slik at du er sikker på å få korrekte varer.

For å få leveringsgaranti må du bestille og betalt innenfor fristene. Se mer informasjon på Russesiden.no for mer utfyllende informasjon om leveringsgarantien.

Størrelser
I webshoppen finner du høyden på modellen og hvilken størrelse vedkommende bruker, slik at du lett kan finne frem til en størrelse som passer deg. Under alle klær finner du også et eget målskjema.

Flere bilder
For alle unisexklær finner du bilde av både gutter og jenter.

360 grader
Alle russebukser er vist frem i 360 grader.

Video
Gensere, t-skjorter, joggebukser og fleece vises også frem på video, slik at du får se plagget fra flere vinkler og i bevegelse.

Leveringsgaranti
Russedress har innført strenge leveringsavtaler med alle våre leverandører for å sikre at du får dine varer i tide. Alle produktene kommer inn til Russedress rett over jul, og pakkes deretter enkeltvis, kontrolleres og sendes videre til skolene eller rett hjem til deg i løpet av februar og mars.

Vi er 100 prosent sikre på at du får varene dine i tide, og har derfor innført leveringsgaranti. Om din bestilling likevel ikke skulle være sendt fra oss innen 31. mars, vil du få refundert halve kjøpesummen. Garantien gjelder også russekort, men forutsetter at du holder Russedress sin bestillingsfrist 17. september og betalingsfrist 1. november.