Share or die!

HVORFOR RUSSEKNUTER?

Russeknuter bør du prøve å ta, fordi det er gøy! Det skaper ett fellesskap mellom deg og dine medruss, og det kommer til å bli minner for livet. Det er også gøy å slå seg litt løs, og når du er russ kan du gjøre ganske så crazy ting uten å få så voldsomt rare blikk. Slå til i russetiden! Det ligger eksempler på russeknuter i fanen til høyre.


EKSEMPLER PÅ RUSSEKNUTER

Her har vi samlet noen av utvalgte knuter fra 2011 som mange liker best.

Kongla: Ha beskyttet sex utendørs med en medruss.

Det er vel ingen tvil, dette er knuten alle vil ha! Legendarisk knute. Vi tipper den har vært med siden 1944 og at det var Max Manus og gutta på skauen som fant den opp i sin litt smårøffe russetid under krigen. Den har i hvert fall vært med lenge. Finn deg en passende eller upassende partner, oppsøk en nærliggende skogkant eller park og la det stå til. Tving elgen gå av tronen og vær kongen av skogen så lenge det måtte vare! Men ikke glem prevensjon! HER kan du bestille gratis kondomer.  

Kvikklunsj-papir: Handle på polet med langrennsutstyr, ski og staver.

Denne knuten går langt på vei under kategorien rar. Sikkert en god idé når du er klein, men tungt å iverksette i praksis. Er det verdt strevet? Tja, det får du heldigvis finne ut av selv.

Kjærlighet på pinne: Dele ut russekort til barn på sykehuset.

Knutereglene er ikke bare slemme. Det er et vel kjent fakta at barn elsker russ og da spesielt russekort. Fullfører du denne knuten vil du ikke bare lyse opp dagen til mange barn, men også få en god samvittighet til å feste videre. Ikke minst har du skaffet deg en historie som garantert skaffer en date.

Champagnekork: Ha sex med et medlem av hovedrussestyret.

Denne knuten er garantert drømt opp av en kåt fyr i styret og god nok grunn til å søke, gå ned på kne og be for å være med i hovedrussestyret selv. Eneste problemet er at det kan bli dyrt å kjøpe inn nok champagne for å dele ut alle korkene. Et tips er å gå for rimelig cava og håpe ingen ser forskjellen.

Liten blomst: Ha seksualundervisning for en førsteklasse, samt demonstrer teorien i praksis (på VGS)

Siden man dessverre blir nødt til å tilbringe store deler av russetiden på skolen, kan man i hvert fall benytte tiden der til å fullføre noen av de mange knutene som foregår på skoleplassen. Dette burde være en klar favoritt for mange! Men her er det ekstremt viktig å huske på at man skal demonstrere for førsteklasse på VGS, hvis ikke kan det gå riktig så ille for dere.

 

Refleks: Ha radarkontroll i 30-sonen med refleksvest og hårføner:

Billig moro, sosialt ansvar, ta med god mat og drikke og dagen er reddet!