Share or die!

RUSS 2012

Hvis du er russ 2012 er det mye du bør få med deg! Her er en oversikt over ting du burde få med deg som russ i 2012:

Maibilletten –Trondheim

Fra arrangøren: Norges lengste russefestival. “Maibilletten.no ble stiftet i 2006 og har vært en stor aktør innen arrangementer for russen i Trondheim. Vi har jobbet i mange år for å få løftet kvaliteten på tilbudene til russen. Målsetningen har vært å få hele feiringen som en russefestival, noe som vi har hatt stor suksess med. Norges lengste russefestival 5 år pa rad!!” Hilsen Maibilletten

Veibeskrivelse - Trondheim by

Dato - Slutten av April til 17. Mai

BESØKENDE - Russ fra Møre&Romsdal og Nord-og Sør-Trøndelag

Sikkerhet - Vi stiller alltid med godkjent vakthold og har et bra samarbeid med politiet i Trondheim.

Billettreservasjon Dagspass fra 200 - 400,- og maibilletten har ligget rundt 1900,-.


Landstreffet – Stavanger

Fra arrangøren: Norges største russetreff med 11 000 gjester. Utsolgt hvert eneste år siden 2002. Utsolgt hele 8 mnd før arrangementet I 2011. Ca 28 internasjonale/ nasjonale artister på 7 ulike scener.

Veibeskrivelse - fra Oslo: Kjører man E18 ned til Kristiansand der tar du E39 strake veien til Stavanger. Fra Bergen kjører man E39 først til Stavanger sa E39 mot Kristiansand.

Dato - 4. - 6. mai 2012

BESØKENDE - Samler russ fra hele Norge. Fra Lindesnes i sør til Kirkenes i nord.

Sikkerhet - 400 verter, sanitet, politi, profesjonellevakter, og brannvesenet tilstede. Aggregatpark for alle ringbusser. Vi kommer gjerne til alle skoler å holderpresentasjon, send mail til :skolekontakt@landstreff.no for mer informasjon


Ditt Livs Party -Tryvann

Fra arrangøren: Tryvann er Norges største og mest eventyrlige russetreff med over 50.000 besøkende i løpet av fem kvelder, og med rekord på over 13.000 gjester på en kveld.

Dato - Tryvann er kjent blant russ over hele landet, og i april/mai 2012 er det endelig din tur. Tryvann besøkes av russ fra nord til sør, og er tilrettelagt for deg - enten du kommer med telt, bil, buss eller sykkel.

Overnattingsmuligheter - Hos oss er det overnattingsmuligheter, aktiviteter og alt du trenger på et russetreff. Området inneholder blant annet 7 bussringer, en hovedscene som gjestes av både nasjonale og internasjonale artister, kåring av årets Superstar, variert mat- og drikkeservering, og ikke minst Vanland med plass til nesten 1000 vans og biler!

En uforglemmelig opplevelse ! - Tryvann er de store bussenes mekka, og ingen andre steder i landet finner du større samling av busser, enorme lydanlegg og ville lysrigger. Tryvann gir deg energi du aldri har hatt tidligere, og bringer virkelig frem villdyret i deg, slik at du tar av på dansegulvet som aldri før. Opplev Tryvann 2012 – i år er det din tur!

Vær tidlig ute! - Ditt Livs Party blir utsolgt flere og flere av dagene hvert eneste år, sa vi anbefaler russ 2012 å være tidlig ute da det allerede er stor pågang. Vi sees på Tryvann!

 

Landstreff – Lillehammer

Fra arrangøren: Magisk er ordet som sier alt! Landstreffet på Lillehammer er et tre dagers langt maraton over en hel helg fylt med spennende aktiviteter, show, artister og ikke minst fest.

Dato - 4. til 6. mai 2012

Stor plass - Ingenting er som Landstreffet. Her kan du velge mellom a ta av i de største bussringene, feste i Vanland eller slappe av på gressplenen med grilling og god drikke. Lillehammer har plass til over 10.000 russ, og har fire store vanlands inne på selve festivalomradet. Fordi Lillehammer har landets største asfalterte ringplassomrade er bussringene helt unike. Ingen andre steder er det plass til over 60 busser i ringer samtidig, sa det er på Lillehammer de største anleggene fra hele landet virkelig kommer til sin rett. På Lillehammer er alle samlet helehelgen, og alt man trenger er innen rekkevidde. Vi har festivalcamp og innendørs overnatting på området, og selvfølgelig en mengde hoteller bare en ti minutters busstur unna. Som du ikke trenger å betale for. Skyttelbussene kommer til å kjøre deg og dine frem og tilbake.

Sentral beliggenhet - Landstreffet ligger sentralt i Norge og har kort reisevei fra landets største byer. Treffet er tilrettelagt slik at det skal være det mest perfekte stedet for russ, bade i forhold til omrade og innhold. Du finner alt fra sandvolleyball, paintball og karuseller, til Van-/Busskaringene og store artister. Alt dette for a fa adrenalinet i kroppen din til a pumpe slik som Skrillex, The Dudesons og FMX-show med Andre Villa gjorde i 2011.

Tidligere artister - Skrillex, Erik & Kriss, Cascada, Tiësto, Prodigy, Vengaboys, D.D.E. Så vil du virkelig føle at du lever? Ta turen til det stedet der russen er ekstrem, og få med deg de ekstreme tingene som skjer på Lillehammer til neste år. Landstreffet på Lillehammer er definitivt klar for å ta deg i mot!


Den offisielle Dekknavnkåringen 2012

Fra arrangøren: År etter år topper russen fjorårets dekknavn ved å lage større og bedre lanseringer, konsepter, filmer, sanger og klær. Derfor har det blitt stor kniving allerede før russetiden om hvem som ligger et hakk foran de andre.

Det startet i 2011 - I 2011 var det for første gang duket for Den offisielle Dekknavnkåringen. Over 165 busser var påmeldt, og de 1 500 billettene ble revet bort i løpet av noen fa dager. Med Avicii/Tim Berg og flere andre bak spakene løftet taket seg mildt sagt. Vi gratulerer fjorårets vinnere: To jentebusser stakk av med de gjeve titlene under Dekknavnkåringen 2011. Vi gratulerer Årets Dekknavnlåt – Moment Magnitude fra Fredrikstad med Årets Dekknavnlåt og Aune fra Oslo med Årets Dekknavn 2011!

Bli med på galskapen - I løpet av september vil påmeldingen for russebussene 2012 starte for Dekknavnkåringen på dekknavn.no. Der vil det også komme mer informasjon fortløpende i løpet av høsten om stemming, billetter og selve arrangementet.
Hellerudsletta - 16. mai 2012

Fra arrangøren: Drive In Concert Rett uten for Oslo – på de grønne slettene ved Exporama-senteret – ligger Hellerudsletta. Dagen før den store finalen 17. mai, går arrangementet av stabelen – din siste kveld som russ før russebuksen skal tas av. På Hellerudsletta er det tilrettelagt slik at du ruller bilen din rett inn foran scenen, som en amerikansk drive-in kino. Hellerudsletta er eneste russetreffet der du kan sitte på ditt eget biltak og kose deg i solskinnet mens norske og internasjonale artister underholder fra scenen.

Tidligere artister - Ministry of Sound , Madcon, Vengaboys, Bjørn Rosenstrøm, East Clubbers, Jaa9 & OnklP, Nils Noa, Donkeyboy

En perfekt avslutning - Hellerudsletta tilbyr selvfølgelig også matservering, bussringer og andre aktiviteter og har profesjonelt vakthold døgnet rundt, og skal være den perfekte avslutningen på en forhåpentligvis herlig russetid.